Новини

Клубът на фоторепортерите показва изложбата "Калени в огън" на Тихомира Методиева

Фоторазказът „КАЛЕНИ В ОГЪН“ е третият победител в миналогодишния конкурс на единствената грантова програма за фотография в България „Благотворителността през обектива“, който гостува в Клуба на фоторепортерите в София. Изложбата може да бъде разгледана от 22 август до 10 септември 2019.

Български дарителски форум, фондация BCause и Клубът на фоторепортера Ви канят на фотоизложбата  "ВИЖ ТОВА или историята на кучето водач" на фотографа Борислав Трошев

Фотографският проект на Борислав Трошев "ВИЖ ТОВА или историята на кучето водач" е отличен от грантовата програма за фотография „Благотворителността през обектива“ 2018.

Кога: 1 – 21 август 2019 г.

Къде: Клуб на фоторепортера, София
(в подлеза между Министерски съвет и администрацията на президента)

Български дарителски форум, Фондация BCause и Клуб на фоторепортерите Ви канят на откриването на фотоизложбата "ВОДА ЗА ХАИР" на фотографа Добрин Кашавелов

Фотографският проект на Добрин Кашавелов „ВОДА ЗА ХАИР“ е отличен от грантовата програма за фотография „Благотворителността през обектива“ 2018

Кога: 16 юли 2019 (вторник) от 19.00 часа

Къде: Клуб на фоторепортерите, София
(в подлеза между Министерски съвет и Президентството)

Фотоизложбата „Благотворителността през обектива '2018“ гостува в Стара Загора

Български дарителски форум, Фондация BCause и Регионална библиотека „Захарий Княжески“ – Стара Загора Ви канят на откриването на фотоизложбата „Благотворителността през обектива '2018“

Кога: 13 юни 2019 (четвъртък) от 17.30 часа
Къде:
Регионална библиотека „Захарий Княжески“Стара Загора, бул. Руски № 44

Фотоизложбата "Благотворителността през обектива '2018" гостува в Смолян

Български дарителски форум, Фондация BCause и Община Смолян с партньорството на Държавен архив - Смолян  Ви канят на откриването на фотоизложбата "Благотворителността през обектива '2018"
Кога: 13 май 2019 (понеделник) от 17.30 часа
Къде: Изложбената зала на Държавен архив - Смолян, бул. “България“ № 78

Среща-дискусия с авторите на фотоизложбата

На 20 декември (четвъртък) от 19.00 часа Ви каним на среща-разговор с тримата автори на проектите, включени във фотоизложбата "Благотворителността през обектива '2018": Борислав Трошев - "Виж това или историята на кучето водач", Добрин Кашавелов – „Вода за хаир“, Тихомира Методиева – „Калени в огън“.

Фотоизложба за благотворителността и доброволчеството в галерия „Синтезис“

Три въздействащи фоторазказа за благотворителността и доброволчеството представя столичната галерия „Синтезис“ от 26 ноември до 15 декември 2018 г. Изложбата показва фотопроектите на Добрин Кашавелов, Борислав Трошев и Тихомира Методиева, отличени през 2018 г. в единствената грантова програма за фотография у нас „Благотворителността през обектива“. И трите проекта са осъществени в България през тази година.

Снимка от ученически проект печели наградата на публиката

Завърши седмото издание на конкурса за фотография "Благотворителността през обектива" - 2018. 

За първа година журито на конкурса реши да не присъжда награда за фотография. Според членовете на журито липсват достатъчно силни и обвързани с темата фотографии, които да бъдат отличени. В пътуващата изложба на фотографските проекти ще бъде включена само снимката, избрана от публиката.

Search